Even wegdromen: dit zijn de 5 mooiste huwelijksreisbestemmingen

Je huwelijksreisbestemming uitkiezen is even leuk als je jurk vinden, misschien zelfs leuker! Waar je ook bent na dat spetterend huwelijksfeest, je wilt gewoon met z’n tweetjes zijn. Grote wereld, véél plekken voor een romantische getaway. Of mag het allemaal wat spannender? Gelukkig is er voor ieder wat wils.

Thailand op z’n allermooist: Koh Phi Phi

Een klein eilandje in het zuiden van het Land van de Glimlach, maar oh zo groots in hun pracht. Met grote rotsen op de achtergrond, veel groen en water tot zo ver je kan zien. Thaise eilandjes zijn altijd mooi, maar Koh Phi Phi blinkt uit met dat tikkeltje extra. En je hoeft je geen seconde te vervelen, met al de fijne dingen die je kan doen: snorkelen, Thai Box-wedstrijd zien, eilandtour, Thaise kookles, …

De ultieme honeymoonbestemming? Bali, Indonesië

Komt Bali als eerste in je op als je nadenkt over je honeymoon? Begrijpelijk, want het eiland is echt één van de toppers, en dit dankzij de mix tussen witte stranden en blauwe zee, maar ook genoeg cultuur. Je kan dus spectaculaire stranden ontdekken of olifanten bezoeken. Daguitstapje naar een tempel, iemand?

Sleepouts in Zuid-Afrika, voor de durvers

Wilt jouw ziel wel eens op safari? Welkom in Zuid-Afrika! Sleepouts zijn exceptioneel: je slaapt onder de sterrenhemel in the middle of nowhere, maar dankzij de luxueuze tenten hoef je niet in te boeten aan comfort. ‘s Nachts olifanten die voorbij komen, of leeuwen die aan de overkant indommelen: ongelooflijk.

Helemaal alleen op de Malediven

Een privé villa dat over het blauwste water torent en de dagen die eindigen met oranje zonsondergangen. Als jij en je partner even helemaal alleen willen zijn, dan is een trip naar de Malediven de ultieme getaway. Dit afgelegen eiland overvloeit met romantiek. De extravagante extra’s van de resorts zorgen ervoor dat je nooit meer je bungalow wilt verlaten.

Verwondering in Alberta, Canada

Thuishaven van de meest opvallende landschappen van Canada, waar de prairies en de besneeuwde bergtoppen elkaar raken in een verbluffende skyline. Dat, samen met ontzagwekkende gletsjers en turkooizen meren. Je mond valt om de vijf seconden open, beloofd.