Covid-19: op deze kaart zie je de landen die open zijn voor reizigers

Sta jij ook te popelen om, wanneer het terug mag, weer te gaan reizen? Om andere culturen, keukens en mensen te leren kennen? Wel, wij ook! Maar waar kunnen we heen?

Van lockdowns tot gesloten horeca en attracties: de maatregelen per bestemming zijn verschillend. De maatregelen van Japan verschillen van die van Tanzania, Canada of België. Wat er dus voor zorgt dat het moeilijk is om een overzicht te bewaren. Tot nu.

Corona-maatregelen per land

Op https://covidcontrols.co/ zie je een interactieve wereldkaart. Je kan er snel zien of je als toerist mag reizen naar het land, maar ook hoe het met de landen en hun inwoners gesteld is. Wil je meer statistieken? Je kan op elk land drukken, en dan zie je nog meer informatie en restricties over onder meer de horeca, evenement, openbaar vervoer, … Van een handig overzicht gesproken! Voorlopig nog veel rood, maar we hopen dat de kaart binnenkort snel weer groen kleurt.

Je volgende reisbestemming?

Het goede nieuws is is dat de kaart regelmatig wordt geüpdatet en je hem dus kunt gebruiken bij het wegdromen. Inspiratie nodig? Blader dan eens door onze brochures!

Meer informatie over Tooku en Covid-19 lees je in onze blogpost.
Heb je vragen? Je kan ons contacteren op info@tooku.be of 03 660 17 70.