Ook met kinderen kan je ver blijven reizen. Voor heel wat bestemmingen zijn er speciale kindvriendelijke programma’s en accomodaties voorzien. Het aanbod wordt bovendien steeds groter! Samen fietsen in Thailand, walvissen en beren spotten in Canada, avonturenparcours in Indonesië of olifantensafari’s in Sri Lanka. Voor ieder wat wils!

Aanbevolen bestemmingen

Waar naartoe, de eerste en moeilijkste beslissing. Weet je zelf je weg niet tussen het grote aanbod aan bestemmingen, dan inspireren we je hieronder graag met enkele suggesties. Al bestaan er geen slechte keuzes wanneer het op reizen aankomt.

Canada

GROOTSE NATUURWONDERS

Weg van de drukte, terug naar de natuur. In Canada leer je weer hoe overweldigend de natuur kan zijn. Immense bergketens, verbluffende gletsjers, adembenemend stille meren en snel stromende rivieren. De natuur van Canada blijft verbazen en wordt afgewisseld met boeiende steden. Canada heeft voor ieder wat wils. Teken in voor een van onze self-drives en ga op zoek naar beren, walvissen en orka’s in de zomer of kies de ultieme wintervakantie met oneindige gebieden bedekt met heerlijke poedersneeuw. In Canada ga je ‘into the wild’, helemaal op jouw manier!

Ontdek meer

Thailand

HET LAND VAN DE GLIMLACH

Prachtige kustplaatsen, bergachtige gebieden vol mooie valleien, schitterend cultureel erfgoed, de Full Moon feesten en festivals en een bevolking die altijd voor je klaar staat. Dit alles maakt van een reis naar Thailand een onvergetelijke ervaring. Naar Thailand trek je als je houdt van exotische cultuur en religie, van nieuwe smaken en een heerlijke keuken, van prachtige tempels omgeven door groene oerwouden en last but not least van vriendelijkheid en gastvrijheid!

Ontdek meer

Sri Lanka

het relaxe surfparadijs

De sfeer van Zuidoost-Azië op een prachtig eiland. Dat is Sri Lanka, de parel van de Indische Oceaan. Sri Lanka heeft alles. Een prachtige en diverse natuur met uitgestrekte berglandschappen en theeplantages en heerlijke stranden met palmbomen, een rijke cultuur met vele boeddhistische tempels, koloniale stadjes en kleurige folklorefeesten. Bovendien is Sri Lanka erg makkelijk bereisbaar door de relatief korte aftand tussen de verschillende bezienswaardigheden. Sri Lanka biedt ontspanning, cultuur en avontuur. Een ideale bestemming om helemaal op je eigen ritme te ontdekken.

Ontdek meer

Familievakanties

In principe zijn bijna al onze reizen perfect met je gezin te doen. Maar sommige bestemmingen lenen zich extra voor gezinnen, met extra oog voor klein avontuur, voor dieren of voor verbazingwekkende natuur. Hieronder hebben we alvast enkele suggesties verzameld. Had je wat anders in gedachte? Laat het ons weten!

Op zoek naar iets specifiek? Laat het ons weten!