Samen rondreizen: dít moet je weten als je je honeymoon samenstelt

Want lovebirds, zo’n verre huwelijksreis die voor de volle 100% bij jullie matcht, komt pas tevoorschijn als je de volgende tips achternagaat. Met jullie eerste reis als getrouwd koppel, ligt de wijde wereld en een nog wijdere toekomst voor jullie.   

Just say yes

… als je partner de tijd wil nemen om jullie rondreis vroeg vast te leggen; tien tot elf maanden op voorhand it is!

… om jullie reis door te laten gaan in de periode van het jaar dat het klimaat van jullie droombestemming helemaal perfect is is.

… om tussen jullie huwelijksfeest en rondreis wat pauze te laten; dan hebben jullie twee keer iets om naar uit te kijken.

… tegen een honeymoon waarbij je niet te veel doet. Geniet van elkaar en laat je reisprogramma je tot rust komen met je geliefde. Een boordevolle planning geeft alleen maar onnodige stress.

… om in het laagseizoen op huwelijksreis te gaan, want dan zijn de prijzen heel wat interessanter.

… tegen de reisagent als ze vragen of het om een huwelijksreis gaat. Dan leggen de hotels jullie extra in de watten met allerlei extraatjes.

… tegen een rondreis in plaats van een all-in vakantie; het meeste uit een of meer landen halen is toch dé ultieme honeymoon.

… om excursies, massages, etentjes of vervoer naar de luchthaven als geschenktips naar familie te sturen. Zo regelen jullie zelf de basisreis en krijgen jullie de totaalbelevenis van jullie familie en vrienden. Perfect gift!

… to the maximoon; niet de traditionele twee weken weg, maar een romantische rondreis van drie weken of zelfs langer; niet één bestemming, maar een avontuur naar de meest adembenemende plekjes op verschillende bestemmingen

… tegen een verrassende honeymoonbestemming als Colombia. Misschien gaan jullie liever op rondreis zoals jullie dat altijd al deden en slaan jullie die traditionele huwelijksreis aan het strand liever over.

Starten aan je huwelijksreis? I do! Meer tips via je vertrouwde reisagent of contacteer ons!