Er zijn maar weinig reizen zo belangrijk als jullie eerste echte avontuur als koppel. Een groot feest achter jullie, de wijde wereld en een nog wijdere toekomst voor jullie. Tijd en oog voor mekaar, in een heerlijke omgeving vol verwennerij en extraatjes. Want goed begonnen, is half gewonnen.

helemaal jouw stijl

Een tikje avontuur of pure luxe, ontspanning en exclusiviteit? Laat ons weten welke stijl jullie huwelijk typeert of welke droom je in vervulling wil laten komen. Tooku maakt er samen met jullie iets onvergetelijks van.
Weet je reeds wat je wil? Laat het ons weten!

Aanbevolen bestemmingen

De keuze van een bestemming is de eerste stap naar een huwelijksreis om nooit te vergeten. Afhankelijk van het type honeymoon organiseren we graag een reis op jullie maat naar om het even welke bestemming in ons aanbod. Sommige daarbinnen zijn reeds goed voorzien van de faciliteiten voor een zorgeloze romantische vakantie.

Bali

Het eiland der goden
Bali is één van de bekendste eilanden van de Indonesische Archipel en een landschappelijk paradijs. Van ruige vulkaanlandschappen en uitgestrekte rijstterrassen in vele groenschakeringen tot tropische wouden en prachtige kustlijnen; het landschap is werkelijk een lust voor het oog. Dit eiland betovert u met z’n adembenemend fraaie zichten, unieke cultuur en vele tradities. Het prachtige weer, de gastvrije bevolking en het trendy uitgaansleven doen de rest.
Ontdek meer

Malediven

Koraalarchipel der dromen
De Malediven tellen maar liefst duizend koraaleilanden, waarvan er een paar honderd bewoond zijn. Ongeveer honderd eilanden zijn omgetoverd tot toeristische toplocaties, waar je eindeloos kunt genieten van azuurblauw water, uitgestrekte stranden en vooral luxe. Exotische rust gegarandeerd! De Malediven zijn omringd door het helderste water en bezaaid met koraalriffen. De eilanden zijn dan ook een echt paradijs voor duikers, snorkelaars en andere watersporters.
Ontdek meer

Seychellen

Adembenemend land en zee
De eilanden van de Seychellen schitteren in de azuurblauwe zee en zijn synoniem voor een ongerepte natuur, schitterende droomstranden en verlaten baaien, glashelder water en in de wind wiegende kokospalmen. Op de drie hoofdeilanden, Mahé, Praslin en La Digue, word je hartelijk verwelkomd door de levendige, creoolse bevolking. Nergens is het echt druk, maar wie absolute rust en goed bewaarde natuurreservaten wil opzoeken, kan genieten op één van de 112 omringende eilanden.
Ontdek meer