Er zijn maar weinig reizen zo belangrijk als jullie eerste echte avontuur als koppel. Een groot feest achter jullie, de wijde wereld en een nog wijdere toekomst voor jullie. Tijd en oog voor mekaar, in een heerlijke omgeving vol verwennerij en extraatjes. Want goed begonnen, is half gewonnen.

helemaal jouw stijl

Een tikje avontuur of pure luxe, ontspanning en exclusiviteit? Laat ons weten welke stijl jullie huwelijk typeert of welke droom je in vervulling wil laten komen. Tooku maakt er samen met jullie iets onvergetelijks van.

Weet je reeds wat je wil? Laat het ons weten!

Aanbevolen bestemmingen

De keuze van een bestemming is de eerste stap naar een huwelijksreis om nooit te vergeten. Afhankelijk van het type honeymoon organiseren we graag een reis op jullie maat naar om het even welke bestemming in ons aanbod. Sommige daarbinnen zijn reeds goed voorzien van de faciliteiten voor een zorgeloze romantische vakantie.

Bali

Het eiland der goden

Bali is één van de bekendste eilanden van de Indonesische Archipel en een landschappelijk paradijs. Van ruige vulkaanlandschappen en uitgestrekte rijstterrassen in vele groenschakeringen tot tropische wouden en prachtige kustlijnen; het landschap is werkelijk een lust voor het oog. Dit eiland betovert u met z’n adembenemend fraaie zichten, unieke cultuur en vele tradities. Het prachtige weer, de gastvrije bevolking en het trendy uitgaansleven doen de rest.

Ontdek meer

Malediven & Seychellen

Twee archipels gemaakt van dromen

De Malediven en Seychellen tellen maar liefst duizend koraaleilanden, waarvan er een paar honderd bewoond zijn. Ongeveer honderd eilanden zijn omgetoverd tot toeristische toplocaties, waar je eindeloos kunt genieten van azuurblauw water, uitgestrekte stranden en vooral luxe. Exotische rust gegarandeerd! Zowel de Malediven als Seychellen zijn omringd door het helderste water en bezaaid met koraalriffen. De eilanden zijn dan ook een echt paradijs voor duikers, snorkelaars en andere watersporters.

Ontdek meer