Er zijn maar weinig reizen zo belangrijk als jullie eerste echte avontuur als koppel. Een groot feest achter jullie, de wijde wereld en een nog wijdere toekomst voor jullie. Tijd en oog voor mekaar, in een heerlijke omgeving vol verwennerij en extraatjes. Want goed begonnen, is half gewonnen.

Het eiland der goden

Bali is één van de bekendste eilanden van de Indonesische Archipel en een landschappelijk paradijs. Van ruige vulkaanlandschappen en uitgestrekte rijstterrassen in vele groenschakeringen tot tropische wouden en prachtige kustlijnen; het landschap is werkelijk een lust voor het oog. Dit eiland betovert u met z’n adembenemend fraaie zichten, unieke cultuur en vele tradities. Het prachtige weer, de gastvrije bevolking en het trendy uitgaansleven doen de rest.

Ontdek Bali

Jouw honeymoon, jouw stijl

Een tikje avontuur of pure luxe, relax en exclusiviteit? Laat ons weten welke stijl jullie huwelijk typeert of welke droom je in vervulling wil laten komen. Tooku maakt er samen met jullie iets onvergetelijks van.

Romantische resorts

Heel wat van onze resorts en hotels op Bali hebben extra aandacht voor honeymooners. Ben je op huwelijksreis in Bali? Dan wordt je extra verwend met bubbels, bloemen, vers fruit, massages of speciale etentjes. Onderstaande hotels zorgen voor dat tikje meer tijdens jouw huwelijksreis. 

Op zoek naar iets specifiek? Laat het ons weten!