Er zijn maar weinig reizen zo belangrijk als jullie eerste echte avontuur als koppel. Een groot feest achter jullie, de wijde wereld en een nog wijdere toekomst voor jullie. Tijd en oog voor mekaar, in een heerlijke omgeving vol verwennerij en extraatjes. Want goed begonnen, is half gewonnen.

Twee archipels gemaakt van dromen

De Malediven en Seychellen tellen maar liefst duizend koraaleilanden, waarvan er een paar honderd bewoond zijn. Ongeveer honderd eilanden zijn omgetoverd tot toeristische toplocaties, waar je eindeloos kunt genieten van azuurblauw water, uitgestrekte stranden en vooral luxe. Exotische rust gegarandeerd! Zowel de Malediven als Seychellen zijn omringd door het helderste water en bezaaid met koraalriffen. De eilanden zijn dan ook een echt paradijs voor duikers, snorkelaars en andere watersporters.

Ontdek de Malediven Ontdek de Seychellen

Jouw honeymoon, jouw stijl

Een tikje avontuur of pure luxe, relax en exclusiviteit? Laat ons weten welke stijl jullie huwelijk typeert of welke droom je in vervulling wil laten komen. Tooku maakt er samen met jullie iets onvergetelijks van.

Romantische resorts

De Malediven en de Seychellen zijn gedroomde honeymoonlocaties. En daar zijn de bewoners zich erg van bewust! Heel wat van onze resorts en hotels op de Malediven en Seychellen hebben extra aandacht voor honeymooners. Ben je op huwelijksreis? Dan wordt je extra verwend met bubbels, bloemen, vers fruit, massages of speciale etentjes.

Op zoek naar iets specifiek? Laat het ons weten!