Zo ziet de huwelijksreis in Namibië van Prins Harry & Meghan eruit

huwelijksreis in Namibië

Op 19 mei is het zover: dan vindt het huwelijk van het jaar plaats. Prins Harry trouwt met zijn Meghan Markle, die hij ontmoette tijdens een blind date. Zo’n dates leveren doorgaans niet zoveel op, maar de prins deed na een tijdje een ring rond de vinger van de Amerikaanse actrice. Nu alle ogen op de trouw gericht zijn, mag ook de honeymoon zeker niet vergeten worden. De twee kiezen voor een huwelijksreis in Namibië. En terecht! 

huwelijksreis in Namibië

Een trip naar Afrika?

Na twee dates deed Harry zijn stoute schoenen aan en vroeg hij haar mee op vakantie: “Ik kon haar overtuigen om met me mee te komen naar Botswana, waar we onder de sterren kampeerden”. Romantisch! De vakantie samen was heerlijk, omdat ze elkaar konden leren kennen, zonder dat de wereld over hun schouders mee keek. En tot op de dag van vandaag betekent de trip nog veel voor het mooie koppel. De centrale steen in Meghan’s verlovingsring komt namelijk uit Botswana. Mooi weetje: de andere twee stenen uit de ring komen uit de persoonlijke collectie van Harry’s mama Diana.

huwelijksreis in Namibië

The royal honeymoon

Zaterdag is het dus groot feest, waar de hele wereld naar kijkt. Niet onbegrijpelijk dus dat de newlyweds voor een rustige bestemming zoals Namibië kiezen. Als koppel op safari is heerlijk romantisch. En het is ook duidelijk waarom ze voor een huwelijksreis in Namibië kiezen. Het is één van de dunst bevolkte landen ter wereld, zelfs in die mate dat je met het vliegtuig van A naar B moet gaan om van de vele safaribestemmingen gebruik te maken. Dat maakt het één van de weinige plekjes ter wereld waar het koninklijk paar op privacy kan rekenen. Brad Pitt en Angelina Jolie kwamen er ook regelmatig door het hoge niveau van privacy.

huwelijksreis in Namibië

Wat staat er op de planning?

Wel, de twee gaan weten wat doen tijdens hun huwelijksreis in Namibië. Uiteraard staan er een paar prachtige (privé) safariparken op de planning en blinken hun accommodaties uit in romantiek en rust. Aangezien de Namibische lucht één van de minst vervuilde ter wereld is, krijgt het koppel meer uitleg van astronoom Rob Johnstone. Verder op de planning: een ballonvaart, paardrijden en een helikoptervlucht. Of we jaloers zijn? Misschien.

huwelijksreis in Namibië

Zelf naar Namibië?

Terecht! We hebben een rondreis van vijftien dagen die je alle highlights van het land laat zien. Misschien is Botswana wel iets voor jou. Of wil je een reis helemaal op maat? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan zeker en vast contact met ons op!