Indonesië, aardbeving Lombok – Update

Beste tooku-reizigers,

——- Update 09.08.2018 ——-

Vanochtend wakker geworden met het tragische nieuws dat Lombok opnieuw werd opgeschrikt door een aardbeving. Woorden schieten te kort voor deze gebeurtenissen. Onze lokale vertegenwoordigers proberen momenteel te helpen waar nodig, onze gedachten zijn bij hen.

Ondertussen houden zij ons op de hoogte van de toestand in Lombok.

Wat met onze rondreizen door Indonesië?
Al onze tooku-reizigers zijn veilig in Bali, Java of waar hun rondreis hen momenteel brengt. Veiligheid staat bij ons bovenaan het lijstje. Voor de komende reizen bekijken we reis per reis, want elke rondreis is verschillend & gaat door verschillende delen van Indonesië. We houden de situatie zeer nauw in het oog & laten jullie iets weten indien het nodig zou zijn.

Groetjes, het tooku team

——- Update 06.08.2018 ——-

It’s all over the news; op 28 juli en 5 augustus 2018 werd Lombok opgeschrikt door een aardbeving met een schaal van 6.4 en 6.9. De naschokken eindigden pas op 6 augustus op het Indonesische eiland. We hebben talrijke berichtjes met jullie bezorgdheid ontvangen & daarom geven we jullie graag even een update.

Allereerst gaan onze gedachten natuurlijk uit naar al onze medewerkers en hun familieleden ter plaatse die deze natuurramp hebben meegemaakt. Ze zijn momenteel bij hun familie om deze ervaring te verwerken en te helpen waar mogelijk.

Zo houden ze ons ook enorm goed op de hoogte over hoe de toestand momenteel is in Lombok en Gili Trawangan. Daar zijn we ze écht dankbaar voor gezien de situatie. Zo weten we perfect wat er aan de hand is en kunnen we jullie zo correct mogelijk op de hoogte brengen. Op deze manier kunnen we de situatie dag op dag opvolgen en de nodige maatregelen nemen als het nodig zou zijn.

Onze reizen gaan door zoals gepland. De natuur hebben we helaas niet in de hand, maar de veiligheid van onze reizigers vinden wij uiterst belangrijk.

Toch nog vragen? Bel ons gerust op; we informeren jullie graag.

Groetjes, het tooku team