Informatie Coronavirus (COVID-19) tooku

Beste tooku reiziger,

Allereerst willen we je bedanken voor je vertrouwen in tooku. We informeren je hierbij over de huidige stand van zaken aangaande de situatie rond het coronavirus (COVID-19). 

Update – 3 september 2020

Beste tooku-reiziger,

Het reisverbod van onze overheid blijft voorlopig voor onbepaalde duur van toepassing voor al onze bestemmingen, samen met restricties die de op de meeste bestemmingen nog steeds gelden.

Wat houdt dat momenteel in? De reizen in het najaar die momenteel nog ingepland staan op onze website, bekijken we case per case. We hopen uiteraard dat we de reizen kunnen laten doorgaan zoals voorzien en stellen alles in het werk om deze rondreizen te laten verlopen in veilige omstandigheden. Ten laatste zes weken voor afreis brengen we de geboekte klanten op de hoogte of de reis al dan niet zal kunnen doorgaan.

Het doet ons plezier dat de meeste van onze klanten wiens reis tot nu toe geannuleerd werd, hebben gekozen voor een omboeking naar een latere afreisdatum. Liever geen omboeking? Elk dossier en elke klant wordt persoonlijk gecontacteerd met de huidige mogelijkheden.

Ondertussen liggen de werkzaamheden bij tooku hoegenaamd niet stil. Buiten de vele omboekingen, werken we ondertussen verder aan onze nieuwe brochures om u in 2021-2022 opnieuw het allermooiste te kunnen tonen van wat de wereld te bieden heeft. De reacties die we hebben mogen ontvangen van onze klanten, stellen ons gerust dat velen staan te popelen om terug op een van onze reizen te vertrekken. Ook wij houden onze focus gericht op de (nabije) toekomst, om onze reizen nóg mooier en nóg duurzamer, kortom nóg meer anders dan anders aan u te kunnen voorstellen.

Bij vragen kan je steeds terecht op info@master-tours.com.

Zorg goed voor elkaar!

Groeten, tooku

Update – 20 mei

Beste reizigers,

Eerst en vooral hopen wij dat alles goed gaat met jou, je familie, vrienden & collega’s en komen jullie gezond en wel deze crisis door. We hopen, samen met jullie, dat het einde bijna in zicht is. 

De afgelopen weken hebben wij alle reizen en boekingen tot en met eind juni aangepakt. Ook deze worden spijtig genoeg allemaal geannuleerd en zullen dus naar keuze van de reiziger worden omgeboekt naar een latere vertrekdatum of vergoed worden via een tegoedbon. Ondertussen zijn we gestart met het versturen van de tegoedbonnen.

Wat met de reizen in juli? Reizigers met vertrekdatum in juli krijgen de mogelijkheid hun reis voor eind mei te annuleren of om te boeken naar een latere datum, of om af te wachten.

Wat met de reizen in augustus? Daar is het op dit moment helaas te vroeg voor om uitspraken over te doen. Enerzijds omdat er voor de bestemmingen nog geen concreet reisadvies is en anderzijds omdat we wachten op de richtlijnen van de overheid in verband met internationale reizen in juli en augustus.

Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen? Je kan ons elke werkdag tussen 09u00 en 17u00 bereiken op 03 660 17 70 of via info@master-tours.com. Vrijdag 22 mei maken we de brug en zijn we een dagje gesloten. Maandag 25 mei terug helemaal bereikbaar!

Hou jullie goed en tot snel!

Update – 22 april

Beste reizigers,

Eerst en vooral hopen wij dat alles goed gaat met jou, je familie, vrienden & collega’s en komen jullie gezond en wel de lockdown door. Het lijkt erop dat stilaan toch het einde in zicht is! Het reizen zelf zal nog even moeten wachten, maar we hopen op het beste. 

Ondertussen heeft het team van Master Tours niet stil gezeten: tijdens de eerste weken van maart hebben we een heleboel groepen en individuele reizigers gerepatrieerd. Gelukkig is iedereen tijdig terug in België aangekomen. Voor al die reizigers hebben we ondertussen al een schaderegeling geregeld, tot grote tevredenheid van deze reizigers. Wij nemen ook intens deel aan het sectoroverleg als lid van ABTO en VVR voor de correcte aanpak van de geannuleerde reizen.

Deze week hebben wij alle reizen en boekingen tot en met 30 april aangepakt. Volgende week zullen wij de reisagenten of en/of individuele reiziger op het hoogte brengen voor de mogelijkheden voor de reizen met afreisdatum van mei tot einde juni. Ook deze worden spijtig genoeg allemaal geannuleerd en zullen dus naar keuze van de reiziger worden omgeboekt naar een latere vertrekdatum of vergoed worden via een tegoedbon. Na 3 mei zullen wij het nodige doen voor de afreisdata vanaf juli tot einde september, afhankelijk van de maatregelen die dan gelden.

Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen? Je kan ons elke werkdag tussen 09u00 en 17u00 bereiken op 03 605 35 02 of via info@master-tours.com

Hou jullie goed en tot snel! 

Update – 27 maart

Beste tooku-reizigers,

Het tooku-team heeft alles in werk gesteld om onze reizigers op bestemming veilig terug thuis te krijgen. We hebben verder onze maatregelen getroffen voor de gehele periode van de lockdown, die momenteel geldt tot 6 april. Net zoals iedereen wachten wij nu ook de beslissingen af van de regering wat betreft een eventuele verlenging. Zodra hier meer nieuws over is, nemen wij persoonlijk contact op met de betrokken klanten op basis van de reservering. Voor verdere inlichtingen kan je steeds terecht op info@master-tours.com. Gelieve ons noodnummer te vrijwaren voor dringende situaties.

Tot snel, het tooku-team

Update – 15 maart

Naar aanleiding van het gewijzigde reisadvies van FOD Buitenlandse Zaken (d.d. 14 maart 2020) i.v.m. het Coronavirus richten wij ons in eerste instantie op onze klanten die momenteel op bestemming zijn en zij die vandaag of morgen zouden vertrekken. Ons crisisteam heeft gisteren en vandaag al deze klanten gecontacteerd om een oplossing te voorzien waar nodig.

In de loop van de komende dagen volgen wij de dossiers chronologisch verder op en zullen wij de betrokken klanten zo snel mogelijk contacteren. Voor verdere inlichtingen kan je steeds terecht op info@master-tours.com. Gelieve ons noodnummer te vrijwaren voor uiterst dringende situaties. Wij doen ons best om je zo goed mogelijk te ondersteunen en vragen begrip & geduld voor deze uitzonderlijke omstandigheden.

Update – 13 maart

We verwijzen naar het ​officiële reisadvies van buitenlandse zaken.

Verschillende landen, luchtvaartmaatschappijen en andere reisdiensten nemen bepaalde voorzorgsmaatregelen wat betreft dit virus. Om na te gaan wat deze maatregelen zijn voor het land waar je naartoe reist, raadpleeg je best ​deze website

Verder volgen we bij tooku de situatie voor onze bestemmingen op de voet op en brengen we je op de hoogte als er belangrijke wijzigingen zijn die jouw reis kunnen beïnvloeden.

Voor medische vragen en informatie over het coronavirus kan je de federale overheidsdienst Volksgezondheid contacteren, telefonisch op 0800 14 689 of via ​de website.

Ook vind je de nodige informatie terug via de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen.

Wij stellen alles in werk om je een fantastische rondreis te bezorgen.

Heb je nog vragen? 
Aarzel zeker niet ons telefonisch of per mail te contacteren voor bijkomende inlichtingen. Wij doen er alles aan om je zo duidelijk en snel mogelijk te informeren. Persoonlijke afspraken op ons kantoor zijn geannuleerd en worden niet meer ingepland tot en met 3 april.

Vele groeten,
​Het tooku team