Informatie Coronavirus (COVID-19) tooku

Beste tooku reiziger,

Allereerst willen we je bedanken voor je vertrouwen in tooku. We informeren je hierbij over de huidige stand van zaken aangaande de situatie rond het coronavirus (COVID-19). 

Update – 27 maart

Beste tooku-reizigers,

Het tooku-team heeft alles in werk gesteld om onze reizigers op bestemming veilig terug thuis te krijgen. We hebben verder onze maatregelen getroffen voor de gehele periode van de lockdown, die momenteel geldt tot 6 april. Net zoals iedereen wachten wij nu ook de beslissingen af van de regering wat betreft een eventuele verlenging. Zodra hier meer nieuws over is, nemen wij persoonlijk contact op met de betrokken klanten op basis van de reservering. Voor verdere inlichtingen kan je steeds terecht op info@master-tours.com. Gelieve ons noodnummer te vrijwaren voor dringende situaties.

Tot snel, het tooku-team

Update – 15 maart

Naar aanleiding van het gewijzigde reisadvies van FOD Buitenlandse Zaken (d.d. 14 maart 2020) i.v.m. het Coronavirus richten wij ons in eerste instantie op onze klanten die momenteel op bestemming zijn en zij die vandaag of morgen zouden vertrekken. Ons crisisteam heeft gisteren en vandaag al deze klanten gecontacteerd om een oplossing te voorzien waar nodig.

In de loop van de komende dagen volgen wij de dossiers chronologisch verder op en zullen wij de betrokken klanten zo snel mogelijk contacteren. Voor verdere inlichtingen kan je steeds terecht op info@master-tours.com. Gelieve ons noodnummer te vrijwaren voor uiterst dringende situaties. Wij doen ons best om je zo goed mogelijk te ondersteunen en vragen begrip & geduld voor deze uitzonderlijke omstandigheden.

Update – 13 maart

We verwijzen naar het ​officiële reisadvies van buitenlandse zaken.

Verschillende landen, luchtvaartmaatschappijen en andere reisdiensten nemen bepaalde voorzorgsmaatregelen wat betreft dit virus. Om na te gaan wat deze maatregelen zijn voor het land waar je naartoe reist, raadpleeg je best ​deze website

Verder volgen we bij tooku de situatie voor onze bestemmingen op de voet op en brengen we je op de hoogte als er belangrijke wijzigingen zijn die jouw reis kunnen beïnvloeden.

Voor medische vragen en informatie over het coronavirus kan je de federale overheidsdienst Volksgezondheid contacteren, telefonisch op 0800 14 689 of via ​de website.

Ook vind je de nodige informatie terug via de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen.

Wij stellen alles in werk om je een fantastische rondreis te bezorgen.

Heb je nog vragen? 
Aarzel zeker niet ons telefonisch of per mail te contacteren voor bijkomende inlichtingen. Wij doen er alles aan om je zo duidelijk en snel mogelijk te informeren. Persoonlijke afspraken op ons kantoor zijn geannuleerd en worden niet meer ingepland tot en met 3 april.

Vele groeten,
​Het tooku team