1

Ontdek de magie van Zambia

birger-strahl-dBIOmT3vw1c-unsplashbreed.jpg

Ben je klaar voor een avontuur dat je niet snel zult vergeten? Zambia, een land vol ongerepte natuur en rijke cultuur, staat te popelen om ontdekt te worden. Dit Afrikaanse pareltje biedt een unieke mix van wilde natuur, adembenemende landschappen en een warm welkom.

De verborgen juweeltjes van Luangwa & Zambezi

Droom je van een safari vol actie? De Luangwa en Zambezi valleien hebben alles wat je zoekt. Met de reizen van Tooku word je meegenomen op een spectaculaire tocht door deze ongetemde wildernis. Stel je voor: je wordt wakker met de geluiden van de bush om je heen, en je dag begint met een safari per jeep of boot. Leeuwen, olifanten en luipaarden wachten om door jou gespot te worden! De Luangwa vallei is beroemd om zijn wandelsafari's, waar je samen met ervaren gidsen de natuur van heel dichtbij kunt beleven.

Wandelsafari: dicht bij de wilde natuur

Als je van avontuur houdt, is een wandelsafari in Zambia een must. Onze rondreizen bieden je de kans om door de savannes en bossen te trekken, waar elke stap een nieuwe ontdekking is. Zie je het al voor je? Een kudde olifanten op slechts een paar meter afstand, of een giraf die stil door het struikgewas sluipt. Het zijn momenten die je nooit zult vergeten en die je een diepe verbinding met de natuur geven.

Cultuur & gemeenschap

Maar Zambia heeft meer te bieden dan alleen natuur. De lokale gemeenschappen staan klaar om je met open armen te ontvangen. Bezoek traditionele dorpen en leer alles over het dagelijkse leven, de ambachten en de eeuwenoude tradities. De Zambiaanse cultuur zit vol met verhalen en rituelen die je hart zullen raken en je reis nog specialer maken.

Jouw reis naar het hart van Afrika

Een reis naar Zambia is meer dan een vakantie; het is een avontuur naar het hart van Afrika. Of je nu kiest voor een uitgebreide rondreis door Luangwa en Zambezi of een spannende wandelsafari, elke stap brengt je dichter bij de pure essentie van de natuur. Laat je inspireren door de ongerepte schoonheid en de magie van Zambia met de reizen van Tooku. Zambia wacht op jou, klaar om zijn wonderen te onthullen en je hart te veroveren.

 

katsuma-tanaka-3RsU_reOgO0-unsplash.jpg
  • Tags:
  • Instagram ,
  • must-see's,
  • fotografie,
  • #mytookumoment

Geïnteresseerd in een reis naar Zambia?