1

Een reis naar Zimbabwe is niet compleet zonder het breedste watergordijn van Afrika met eigen ogen te hebben gezien. Naast een bezoek aan de machtige Victoria watervallen zijn nog veel andere activiteiten mogelijk in deze iconische regio. Beleef in 48 uur het beste van het stadje Victoria Falls.

Trek op de eerste dag na het ontbijt lichte kledij en een poncho aan voor een bezoek aan het regenwoud van Victoria Falls National Park. ’s Middags lunch je met een prachtig uitzicht over de Batoka Gorge. Zin in een adrenalineboost? The Lookout Café is het startpunt van de indrukwekkende zipline, gorge swing, flying fox en white water rafting. Als afsluiter doe je mee met een boeiende safari in Zambezi National Park.

Vroeg uit de veren voor een boottocht bij zonsopgang op de tweede dag. Wie weet spot je wel dieren op de oevers van de Zambezi rivier! Nadien trek je het stadje Vic Falls in voor je zoektocht naar lokale souvenirs. Met je buit ga je naar het Victoria Falls Hotel, het oudste luxueuze hotel van Zimbabwe. Stanley’s Terrace is wereldwijd bekend voor de traditionele high tea. Krijg je maar niet genoeg van de lokale keuken? Ga dan zeker dineren in het restaurant Dusty Road. Deze unieke culinaire ervaring vergeet je niet snel!

48HVICFALLS2.jpg
48HVICFALLS4.jpg
48HVICFALLS5.jpg