1

Vier nachten wegdromen op de Malediven

Maak er een echte once in a lifetime experience van en ga voor een verlenging op de Malediven na je Sri Lanka rondreis! Probeer minstens drie à vier nachten te verblijven om de ongeëvenaarde sfeer van de eilandengroep ten volle te beleven. Het aanbod is immens, maar hieronder vind je alvast enkele pareltjes! 

Baros Maldives maakt alle cliché dromen werkelijkheid: witte stranden, turquoise wateren en een eigen rif waar je de meest tropische visjes kan spotten. Op slechts 25 minuten per speedboot verwijderd van de luchthaven, kom je terecht in een waar walhalla. Neem je intrek in een van de 30 water villa’s en laat je betoveren door dit private coral island resort. 

COMO Cocoa Island klinkt meteen als muziek in de oren: met slechts 34 overwater villa’s, weet dit paradijs iedere romantische luxury seeker te bekoren. Gelegen op het Zuid-Malé atol, is dit boutique resort gemakkelijk te bereiken met een veertigtal minuten durende speedboottransfer. Staan de valiezen al klaar? 

Soneva Fushi is dan weer de natte droom voor wie op zoek is naar ultieme barefoot luxury met een vleugje laid-back atmosfeer. Bij aankomst in Malé kom je eerst tot rust in de Soneva airport lounge terwijl je wacht op je dertig minuten durende sea plane transfer: een adembenemende vlucht! Persoonlijke service en ervaringen staan hier centraal en zorgen voor het beste verblijf ooit.

Voor meer info over de Malediven, kan je terecht op onze blog!

PRIJZEN

Meerprijs per persoon voor een verlenging van vier nachten: 

Baros Maldives | Water Villa vanaf € 3.910
COMO Cocoa Island | Cocoa Water Villa with Pool vanaf € 6.740
Soneva Fushi | One Bedroom Water Retreat with Slide vanaf € 9.500


Prijzen zijn per persoon voor een verblijf van vier nachten voor twee personen in een tweepersoonskamer op basis van half pension (in laagseizoen). Inclusief vlucht vanuit Colombo naar Malé met Sri Lankan Airlines in L-klasse (in laagseizoen), supplement voor retourvlucht vanuit Malé naar Brussel met Qatar Airways in W-klasse (in laagseizoen), alle lokale taksen geldig op 01.03.2021, transfers tussen het hotel en de luchthaven van Malé. Aanbod geldig tot 31.03.2022 en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be