1

Ontwaak in het mistige nevelwoud in de magische Mashpi Lodge

Wie elke dag opnieuw een unieke wildlife-beleving wilt is bij Mashpi Lodge aan het juiste adres! De nevelwouden van Ecuador zijn de ideale habitat voor meer dan 1.600 vogelsoorten en staat bekend als één van de meest biodiverse plekken in de wereld. Bij aankomst in de lodge bespreek je bij een warm onthaal je persoonlijke programma voor de komende dagen. Overdag voeren begeleide wandelingen je langs prachtige watervallen, orchideeën, lianen en bromelia’s door een uitgestrekt bos naar prachtige uitzichten op de vallei.
Wanneer de zon is ondergegaan maak je kennis met een heel andere dierenwereld. Samen met de gidsen ga je op zoek naar kleine kikkers, slangen, insecten en zelfs tarantula’s. Wie wenst kan aan boord van de spectaculaire Mashpi Dragonfly kabelbaan vliegen over het bos. Neem tijdens je verblijf ook zeker een kijkje in de vlinder- en kolibrie tuin! Heb jij je verrekijker al ingepakt?

Prijs voor het pakket van drie overnachtingen vanaf:

Boutique Hotel | Mashpi Lodge: € 2.395 p.p.
Alle activiteiten, verplaatsingskosten en maaltijden in de lodge zijn inbegrepen. De activiteiten vinden plaats in kleine groepen met Engelstalige lokale natuurgids.