Tooku is het Japanse woord voor ver weg. Dat is waar wij je naartoe willen brengen. Ver weg, letterlijk. Wij houden van exotische locaties, wij kijken graag achter de horizon, naar de andere kant van de oceaan. Laat het Indonesië zijn, Thailand, Sri Lanka, de Maldiven of één van onze nieuwe bestemmingen zoals Namibië, Zuid-Afrika, Maleisië, Japan of Canada.

Maar ook figuurlijk willen wij jullie ver weg brengen. Ver weg van gewone dagdagelijkse dingen, naar een andere wereld. Hoe die ver weg eruit ziet, vullen jullie zelf in. Ontspanning voor de ene, avontuur en ontdekking voor de andere. Zelf het heft in handen nemen, carte blanche of samen aan de slag gaan: het kan allemaal.

Onze tooku reizigers aan 't woord

Wie met tooku reist, houdt ons regelmatig op de hoogte van hun rondreis!

Via #mytookumoment op Instagram, e-mail of even snel een belletje om ervaringen te delen; we zijn dankbaar dat de feedback over onze reizen telkens onze weg vindt. Hieronder vind je een overzicht van de reviews die we al mochten ontvangen.

Inge

Het was echt een fantastische reis waar we nog heel lang van zullen nagenieten. In onze omgeving zullen ze nog vaak mogen horen “In Nieuw-Zeeland…” Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking! Dat verliep allemaal heel vlot!

Inge / Nieuw-Zeeland
Bruno

Van harte dank voor uw hulp bij onze prachtige reis naar Japan. Alles is prima verlopen.

Top ervaring!
Bruno / Japan
Bjorn & Emma

Onze driedaagse excursie was super. Het was enkel wij tweetjes met de vriendelijke gids (Poly was zijn naam) die echt de tijd nam om ons de Thaise cultuur en eten te leren kennen. Ook de chauffeur was top, voorzichtig en rustig zodat we konden genieten van de prachtige uitzichten wat niet van alle Thaise chauffeurs kan gezegd worden. Ook hier weer mooie hotels op mooie locaties.

Bjorn & Emma / Thailand
Erwin

Het is een prachtige reis geworden. Alles is vrij vlot verlopen, dankzij jullie zeer uitgebreide informatie, de stiptheid en efficiëntie van de Japanners en hun zeer grote hulpvaardigheid bij de minste onduidelijkheid of twijfel. Oprechte dank voor alle hulp bij organisatie en geven van zoveel gedetailleerde info! Arigato!

Erwin / Japan
Sibylle

We zijn echt superblij met jullie service en raden iedereen die spreekt van een reis op maat jullie kantoor ten zeerste aan. Alle lof! Vele groeten en nogmaals oprechte dank om mijn droomreis te helpen verwezenlijken.

Sibylle / Japan
Ilse & Steven

Nog eens bedankt voor de goede zorgen. Wij nemen uw adres mee voor toekomstige Japanreizigers!

Ilse & Steven / Japan
Dorien & Domien

Ook zijn wij grote fan van tooku! De organisatie heeft een prachtige reis voor ons uitgestippeld. Alles was tip top in orde en er werd rekening gehouden met al onze wensen. Het boeken van onze reis ging zeer vlot. Als wij bepaalde vragen hadden, dan konden we bellen of mailen en dan werden we meteen geholpen. Tijdens onze reis was onze binnenlandse vlucht geannuleerd. Nog voor wij dit wisten had tooku een nieuwe en gratis vlucht geregeld voor ons en deden ze er alles aan om contact te krijgen met ons. Dit was erg fijn en zorgt voor een goed gevoel op vakantie. Bij deze: dankjewel tooku en een special thanks aan Veronique van tooku, voor alles wat jullie hebben gedaan!

Dorien & Domien / Zuid-Afrika
Yves & Sus

Wij zijn heel goed terug thuisgekomen en de reis is super verlopen! Een onvergetelijke reis, alles naar wens! Het was dan ook allemaal fantastisch geregeld & het paste in elkaar als een puzzel. Jullie hebben ons bijgestaan en opgevolgd waar nodig. Self drive ook zeer goed meegevallen, dat doen we nog en van de bestemming we zijn nog altijd onder de indruk. De hotels waren allemaal super met een paar uitschieters black rock Oceanfront resort, top! In Prince George was niks te zien dus dat was het minste, zou ik ook skippen. Overal heel vriendelijk en behulpzaam. We danken jullie om ons zo’n onvergetelijke reis te laten beleven.

Yves & Sus / Canada
Eddy, May & kleinzoon Wout

Onze reis was geweldig. Alles was piekfijn geregeld en jullie waren zeer attent. We kunnen nergens een minpunt over kwijt, de lodges waren top en het hotel op Zanzibar was dat ook. Wout heeft er echt van genoten. Veel dank voor uw goede voorbereiding.

Eddy, May & kleinzoon Wout / Kenia, Tanzania, Zanzibar
Nathalie

Wij zijn sinds twee weken veilig terug van een ongelofelijke, fantastische reis. De hotels, eten en weer waren zeer goed. Wij denken nu aan de vriendelijke, respectvolle Japanners. Ook dank u voor de verzorgde en duidelijke organisatie!

Nathalie / Japan
Kurt, Muriel & hun drie zonen

Als we de reis opnieuw doen, dan zouden we een dagje minder in Vancouver blijven, omdat we dat toch een redelijk “Europese stad “ vinden. We zouden dan liever een dagje langer in de natuur zitten. Voor ons was het een fantastische ervaring, misschien gaan we ooit wel eens terug. Indien we nog eens een reis plannen komen we zeker terug, al zal dat niet volgend jaar zijn.

Kurt, Muriel & hun drie zonen / Canada
Dries & Nele, op honeymoon

Een fles wijn ontvangen op onze kamer in Vancouver & lekker uitgedronken, DANKU. We zijn zeer tevreden van de reis naar Canada. Zowel qua organisatie als accommodaties. Ook heel dankbaar dat jullie ons hebben laten weten dat de ferry afgeschaft was op een bepaald uur. We konden gelukkig nog als laatste op de andere ferry, ook al waren we er twee uur op voorhand. Dat is super service en dat maakt het verschil! Merci. Enige minpuntje is dat de Blue River safari tussen Clearwater & Jasper veel te commercieel is & het dus niet echt in het programma past.

Dries & Nele, op honeymoon / Canada
Nadine & Eva

Het lichtspektakel in Montréal basilique Aura was verbluffend mooi, kippenvelmoment. Top 5 van de steden: 1. Toronto, supertoffe stad, 2. Québec, superschattig en gezellig, 3. Ottawa, klein Washington en best leuk, 4. Montréal, sloeg een beetje tegen bij ons. Hebben we iets gemist? 5. Niagara, blij dat ik de Falls gezien heb, maar verder vreselijk. Enige minpunt van de reis: we hebben te weinig gerust. Uiteindelijk maar een halve dag uitgerust aan het zwembad in Toronto, verder altijd gestapt, gegeten en bezocht. We hadden dus een dag of 2 meer moeten hebben, maar ja dat is een luxe probleem.

Nadine & Eva / Canada
Vera & Stef

De reisdocumenten waren (op een detail na waarvoor we direct geholpen werden na een telefoontje) dik in orde en de hele tooku-reisboek, evenals de app die we installeerden, bleek een handige tool. We zijn jullie van tooku heel dankbaar voor de prima organisatie en beginnen alvast te sparen voor een volgende reis!

Vera & Stef / Zuid-Afrika
Jane

Nous sommes rentrés de notre voyage. Nous tenions à vous dire que notre séjour s’est merveilleusement bien passé ! Tout était très bien, le voyage a été de grande qualité.

Jane / Vietnam, Cambodja & Thailand
Yasmina & Nourddine

Eerst en vooral willen mijn man en ik tooku alvast bedanken voor de top ervaring in Bali. We hebben een super vakantie gehad en net daarom zijn wij aan het twijfelen om eventueel terug te keren tijdens de zomer. Beide hebben we ons hart daar verloren en hebben mooie herinneringen meegenomen.

Yasmina & Nourddine / Indonesië
Lieve & Dirk

De reis was goed voorbereid door tooku. Het was een mooie roadbook dat we gekregen hebben (ook de app Travelkey was een praktisch hulpmiddel). We hebben hem goed kunnen gebruiken.

Lieve & Dirk / Canada
Komt jouw review hier binnenkort?
Laat ons weten wat je van jouw #mytookumoment vond & stuur jouw feedback naar info@tooku.be
Komt jouw review hier binnenkort? / Jouw droombestemming

Wie we zijn

Tooku is een merk van Master Tours nv, de motor achter anders dan anders, al jaren expert in groepsreizen naar verre bestemmingen. Het hoofdkantoor van Master Tours nv is gevestigd in Antwerpen, met personeel over de hele wereld. Kwaliteit staat bij ons bovenal centraal, van de allereerste communicatie tot de laatste seconden van je reis.

Conform art. 36 van de wet tot regeling van het contract tot reisorganisatie en reisbemiddeling van 16 februari 1994 en het uitvoeringsbesluit van 25 april 1997 is Master Tours nv door Amlin Europe nv, bijhuis België, Koning Albert II laan 37, 1030 Brussel (NBB nr. 0745 – RPR 0416.056.358), verzekerd om, in geval van financieel onvermogen, zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus.