Tooku is het Japanse woord voor ver weg. Dat is waar wij je naartoe willen brengen. Ver weg, letterlijk. Wij houden van exotische locaties, wij kijken graag achter de horizon, naar de andere kant van de oceaan. Laat het Indonesië zijn, Thailand, Sri Lanka, de Maldiven of één van onze nieuwe bestemmingen zoals Namibië, Zuid-Afrika, Maleisië, Japan of Canada.

Maar ook figuurlijk willen wij jullie ver weg brengen. Ver weg van gewone dagdagelijkse dingen, naar een andere wereld. Hoe die ver weg eruit ziet, vullen jullie zelf in. Ontspanning voor de ene, avontuur en ontdekking voor de andere. Zelf het heft in handen nemen, carte blanche of samen aan de slag gaan: het kan allemaal.

Tooku is een merk van Master Tours nv, de motor achter anders dan anders, al jaren expert in groepsreizen naar verre bestemmingen. Het hoofdkantoor van Master Tours nv is gevestigd in Antwerpen, met personeel over de hele wereld. Kwaliteit staat bij ons bovenal centraal, van de allereerste communicatie tot de laatste seconden van je reis.

Conform art. 36 van de wet tot regeling van het contract tot reisorganisatie en reisbemiddeling van 16 februari 1994 en het uitvoeringsbesluit van 25 april 1997 is Master Tours nv door Amlin Europe nv, bijhuis België, Koning Albert II laan 37, 1030 Brussel (NBB nr. 0745 – RPR 0416.056.358), verzekerd om, in geval van financieel onvermogen, zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus.

Master Tours nv
Erkenningsnummer 5147
Ondernemingsnummer 0442075619

Hessenstraatje 25 bus 2.2
2000 Antwerpen, België