Snel inpakken en vertrekken? Op zoek naar een goede basisrondreis als eerste kennismaking met één van onze bestemmingen? Weinig tijd om zelf een reisroute uit te stippelen? Dan zijn onze kant-en-klaarreizen voor jou de ideale optie! Kies uit één van onze pakketten met inbegrip van internationale vluchten en laat je leiden door jouw reisperiode, hotelcategorie of voorkeur qua excursies. Snel kiezen, boeken en aftellen maar!

Aanbevolen bestemmingen

Op reis, maar waar naartoe? Dat is vaak de eerste en moeilijkste beslissing. Vind je zelf je weg niet tussen het grote aanbod aan bestemmingen, dan inspireren we je hieronder graag met enkele suggesties. Al bestaan er geen slechte keuzes wanneer het op reizen aankomt.

Japan

Het land van de rijzende zon
Reizen naar Japan zit in de lift! Niet alleen is Japan, omwille van de zwakkere Japanse Yen, heel wat goedkoper geworden; het land is nu ook veel toegankelijker voor Westerse toeristen, dankzij onder meer de Engelstalige informatie in de grote stations. Neem daarbij de nieuwe rechtstreekse vluchten van Brussel naar Tokyo en je begrijpt dat Japan als reisbestemming razend populair is. Wacht niet op de grote massa, maar stippel nu als trendsetter je persoonlijke reisplan uit, samen met tooku, dé Japan-kenner bij uitstek.
Ontdek meer

Canada

Groteske natuurwonders
Weg van de drukte, terug naar de natuur. In Canada leer je weer hoe overweldigend de natuur kan zijn. Immense bergketens, verbluffende gletsjers, adembenemend stille meren en snel stromende rivieren. De natuur van Canada blijft verbazen en wordt afgewisseld met boeiende steden. Canada heeft voor ieder wat wils. Teken in voor een van onze self-drives en ga op zoek naar beren, walvissen en orka’s in de zomer of kies de ultieme wintervakantie met oneindige gebieden bedekt met heerlijke poedersneeuw. In Canada ga je ‘into the wild’, helemaal op jouw manier!
Ontdek meer

Indonesië

Gordel van smaragd
De gigantische Indonesische archipel bevat meer dan 17.000 eilanden (waarvan 6.000 bewoond) die zich als een gigantische “gordel van smaragd” over een lengte van meer dan 5.000 km net boven en onder de evenaar uitspreiden. Grote delen van dit magische land zijn nog zeer ongerept en de natuur en de variatie aan fauna en flora zijn ronduit fenomenaal. Elk eiland heeft een eigen uniek karakter en ontelbare volkeren en stammen houden nog steeds hun eeuwenoude primitieve culturen in stand.
Ontdek meer

Rondreizen

Hieronder vind je een overzicht van al onze kant-en-klare rondreizen van minstens een week. Je kan simpelweg intekenen op een kant-en-klaar pakket of kiezen om hier of daar wat te vervangen. Wil je graag wat langer blijven dan het voorgestelde programma? Dan kan! Koppel twee rondreizen aan mekaar of neem ook eens een kijkje bij onze bouwstenen.
Stel zelf je reis samen

Rondreizen Zuidoost-Azië

Bangkok, de Gouden Driehoek en Phuket

Excursies Argentinië

Salta in een namiddag

Verlengingen Argentinië

Tot het einde van de wereld in Ushuaia

Excursies Bolivia

Mijnen in Potosí

Excursies Peru

Highlights van Lima

Excursies Ecuador

Mystiek Mindo

Excursies Bolivia

Zondagsmarkt in Tarabuco

Excursies Bolivia

Prachtig textiel in Potolo

Excursies Ecuador

Cuenca in één dag

Excursies Peru

Cuzco in één dag

Rondreizen Zuidoost-Azië

Bangkok, Ayutthaya & eilandhoppen

Sri Lanka

Mystic Pearl

Canada

City Chic

Rondreizen Zuidoost-Azië

Hoogtepunten van Thailand

Excursies Argentinië

Een avond Argentijnse tango

Excursies Argentinië

Upsala en Spegazzini gletsjer

Rondreizen Zuidoost-Azië

Khmertempels van Thailand & Cambodja

Excursies Bolivia

Sucre in een halve dag

Excursies Bolivia

Highlights van La Paz

Excursies Ecuador

Otavalo indianenmarkt

Excursies Peru

Rainbow Mountain

Canada Winterreizen

Rocky New Year!

Excursies Ecuador

Mitad del Mundo

Op zoek naar iets specifiek? Laat het ons weten!